't Schoonheidshuys

EERSTE CONSULTATIE

 • CONSULTATION DISCOVERY 75 min
  75 €

  Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

electro-sonic ESSENTIAL BEHANDELINGEN

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de profes- sionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

 • ESSENTIAL RELAX VITAMIN TOUCH 50 min
  70 €
  Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.
 • ESSENTIAL YOUTH RESET 60 - 90 min
  95 € - 125 €
  Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.
 • ESSENTIAL MOISTURE BOOST 60 - 90 min
  85 € - 115 €
  Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.
 • ESSENTIAL COMFORT CALM 60 - 90 min
  85 € - 115 €

  Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

 • ESSENTIAL RADIANCE REVEAL 60 - 90 min
  85 € - 115 €
  Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

electro-sonic FOCUS-ON BEHANDELINGEN

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-tech- nologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt. 

 • FOCUS-ON FROWN BEHANDELING 30 min
  50 €
  Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.
 • FOCUS-ON EYE BEHANDELING 30 min
  50 €
  Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.
 • FOCUS-ON FILLER BEHANDELING 30 min
  50 €
  Deze innovatieve, intensieve en niet-invasieve behandeling is ontwikkeld om rimpels in het gelaat glad te strijken en de huid er weer jeugdig en vol uit te laten zien.
 • FOCUS-ON TEXTURE BEHANDELING 30 min
  45 €
  Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.
 • FOCUS-ON EVEN TONE BEHANDELING 30 min
  45 €
  De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

ENVIRON COOL PEEL® BEHANDELINGEN

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

 • YOUTH RENEW COOL PEEL 60 min
  80 €
  Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.
 • MOISTURE BOOST COOL PEEL 60 min
  80 €
  Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.
 • DEEP CLEANSING COOL PEEL 60 min
  80 €
  De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.
 • BRIGHT RECOVERY COOL PEEL (ZONDER DF) 60 min
  75 €
  Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.
 • BLEMISH CONTROL COOL PEEL 60 min
  80 €
  Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.
 • VIBRANT-C MICRO PEEL 50 min
  70 €
  Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.
© Copyright 't SchoonheidsHuys.
Design by wacowebdesign & graphics.