't Schoonheidshuys
Hoe zijn jullie bereikbaar?
Steeds bereikbaar per auto, fiets, te voet of openbaar vervoer. Parkeergelegenheid vindt u op de grote baan zelf of in omliggende straten is er ook mogelijkheid tot parking plaats. Fietsen kunnen steeds veilig in de inkom van de zaak veilig worden weg geplaatst.
Hoe maak ik een afspraak?
Afspraken kunnen voortaan online worden ingepland via de website. Hierbij krijgt u het volledige overzicht over de agenda met de al dan niet beschikbare plaatsen. U kan de agenda ook steeds in het oog houden voor mochten er toch last minute nog plaatsen vrij komen. U kan ook contact opnemen per mail of telefonisch. Gelieve echter wel rekening te houden dat wij steeds voorkeur geven aan onze behandelingen waardoor het beantwoorden van telefoons of mails soms wat vertraging kan oplopen.
Kan ik mijn afspraak annuleren of verplaatsen?
Afspraken kunnen steeds TIJDIG online of telefonisch worden gewijzigd of geannuleerd. Afspraken die 24u voor aanvang worden geannuleerd, dienen vergoed te worden.
Kan ik een cadeaubon afhalen?
U kan steeds contact opnemen voor het bestellen van een cadeaubon. Hierbij wordt er met u besproken welk beschikbaar moment mogelijk is om deze af te halen. Cadeaubonnen dienen steeds per contant betaald te worden.
Hoelang is een cadeaubon geldig?
Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig. Indien u contact opneemt tijdens de geldige periode zullen wij steeds met heel veel plezier deze voor u inplannen. Indien wij niet meteen beschikbaar zijn en deze dient te vervallen zullen wij alsnog de cadeaubon volledig aannemen. Cadeaubonnen die vervallen zijn worden als service nog aanvaard, deze verliezen echter wel in hun waarde.
Welk betaalmiddel is er beschikbaar?
U kan cash of via de Bancontact applicatie op de smartphone betalen, dit gebeurt via het scannen van een QR code. Er worden geen overschrijvingen aanvaard en betaling met de bankkaart is niet mogelijk.
© Copyright 't SchoonheidsHuys.
Design by wacowebdesign & graphics.